Musíme zmeniť myslenie ľudí - Brezovský, Jozef
13. 8. 2005 vstúpila do platnosti novela zákona o odpadoch, ktorá upravuje nakladanie s elektroodpadom. Výška recyklačného poplatku a kto ju zaplatí. Ako bude zber elektroodpadu vyzerať v praxi.