Fúzie a akvizície 1. polroku 2005 - Dinis, Igor
Najväčšie zvýšenie v investičných tokoch v regióne Ázia-Pacifik. Japonsko ako najrýchlejšie rastúca krajina v tomto regióne. Priemyselná konsolidácia v Japonsku, potreba nahradiť zmenšujúci sa domáci trh a nárast celosvetovej konkurencie. Zaostávanie USA za Európou. Finančné služby ako najsilnejšie odvetvie aj napriek prepadu oproti minulému roku. Optimistické predpovede.