Evaluace predikcí daňových výnosů v ČR - Špalek, Jiří
Zhrnutie teoretických východísk posudzovania predpovedí daňových výnosov. Tieto teoretické koncepty sú aplikované na konkrétne dáta o predpovediach a skutočných výnosoch z daní v ČR v rokoch 1993-2003.