Tajemství TV reklamy - Cechl, Pavel
Päť zlatých pravidiel, ktoré by mala reklama dodržať, ak má byť účinná. Realizácia televízneho spotu. Dôležitosť marketingového a komunikačného plánu. Postavenie firmy a daného výrobku u konkurencie. Identifikácia cieľovej skupiny. Realizácia spotu reklamnou agentúrou.