<The> Formalization of knowledge in agricultural industry business processes - Rábová, Ivana
Pojednanie o formalizácii a modelovaní podnikových procesov, použitím základných a rozšírených diagramov UML. Podnikové procesy sú jedným z najdôležitejších podnikových konceptov a ich neoddeliteľnou súčasťou sú pravidlá a znalosti podniku. Modely sa týkajú procesov v oblasti poľnohospodárstva.