Řízení lidských zdrojů je také o interní komunikaci - Kornfeldová, Martina
Aké činnosti zahŕňa riadenie ľudských zdrojov. Otázka vzdelávania a adaptačných programov. Stabilizácia a fluktuácia pracovníkov. Spoločenská zodpovednosť organizácie a riadenie ľudských zdrojov. Dodržiavanie pravidiel etického kódexu.