Přínosy technické harmonizace a konkurenceschopnost firem - Klabusayová, Naděžda
Vplyv technickej harmonizácie a normalizácie na uplatnenie podniku na trhu. Podstata európskej technickej harmonizácie. Definovanie technickej normalizácie. Legislatívny rámec technickej harmonizácie a normalizácie v ČR. Význam technickej harmonizácie pre získanie a udržanie konkurenčnej schopnosti na trhu. Miera regulácie a harmonizácie.