Perspektívy využitia projektového manažmentu - Majtán, Miroslav
Uplatňovanie mäkkých a tvrdých metód, techník a nástrojov v manažérskej praxi. Väčšina manažérskych techník sa vzťahuje na tvrdé faktory, ku ktorým patrí aj projektový manažment. Poukázanie na zmeny vo využívaní projektového manažmentu predovšetkým vo vzťahu k prebiehajúcim procesom globalizácie a internacionalizácie. Vývoj projektového manažmentu. Projektový manažment v podmienkach globalizácie.