Na rozdiely si treba ešte chvíľu počkať - Horníková, Zuzana
Od októbra 2005 bude všetkých päť existujúcich zdravotných poisťovní transformovaných na akciové spoločnosti s možnosťou vytvárať zisk. Začiatok konkurencie a zviditeľňovania sa poisťovní. Viditeľne sa začnú poisťovne odlišovať najskôr v roku 2006. Očakávanie aktivity súkromných poisťovní v budúcnosti. Kvalita, ktorú budú jednotlivé poisťovne ponúkať. Význam osvety, komunikácie s klientom. Manažment pacienta.