Podpora exportných aktivít malých a stredných podnikov v SR - Marková, Viera
Postavenie malých a stredných podnikov (MSP) po vstupe do EÚ. Predpoklady zapájania MSP do rozvoja regiónov a euroregiónov. Expanzia malých a stredných podnikov na zahraničné trhy. Podpora exportných aktivít MSP v SR. Zhodnotenie vybraných aktivít Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO). Nevyhnutnosť zmien v systéme pomoci MSP pri exportných aktivitách. Programy podpory exportu.