Reprodukčné správanie obyvateľstva na Slovensku (1950-2003) - Čmelíková, Tatiana
Charakteristika reprodukčných trendov za sledovaný časový horizont (druhá polovica 20. storočia a začiatok 21. storočia).Prezentácia ich vzájomných súvislostí a súvislostí s ostatnými zložkami spoločenského vývoja. Posúdenie zákonitostí, ktoré dlhodobo ovplyvňujú populačný vývoj.