Medzinárodná odborná konferencia k 30. výročiu činnosti technicko-bezpečnostného dohľadu - Hummel, Ján
Koncom mája 2005 sa v Bratislave konala odborná konferencia o bezpečnosti vodných stavieb. Tematické okruhy boli zamerané na: históriu technicko-bezpečnostného dohľadu a príslušnej legislatívy, bezpečnosť vodných stavieb, protipovodňovú ochranu a výkon technicko-bezpečnostného dohľadu nad vodnými stavbami počas povodňovej sktivity. Závery k jednotlivým témam.