Matematické modelovanie v technicko-bezpečnostnom dohľade - Hudec, Radovan
Popis najčastejšie v súčasnosti používaných výpočtových programov pre matematické modelovanie v technicko-bezpečnostnom dohľade nad vodnými stavbami. V príspevku sú uvedené aj konkrétne výsledky pre niektoré stavby.