O ekonomické odpovědnosti - Klusoň, Václav
Pohľad na zodpovednosť vo vybraných základných vedných disciplínach, najmä v rámci ekonómie, právnych vied, etiky a filozofie.Princíp zodpovednosti v praxi. Zodpovednosť vlastníkov a podnikateľov. Inštitút ručenia. Zodpovednosť riadiacich pracovníkov.