Mezní efektivní daňové sazby zaměstnanců na českém a slovenském pracovním trhu v období transformace - Pavel, Jan
Meranie daňového zaťaženia práce. Štruktúra zdanenia osobných príjmov vo vyspelých štátoch a posttranzitívnych ekonomikách v rokoch 1995 a 2001. Daňové sadzby z pracovných príjmov v krajinách EU15 v rokoch 1995 a 2002. Celkové dane z hrubých príjmov plus sociálne príspevky zamestnancov i zamestnávateľov ako percento nákladov práce u nízkopríjmových pracovníkov. Súčasný stav v ČR. Dopady reformy verejných financií v ČR.