Cestovný ruch a DPH - Zuziková, Alena
Cestovné kancelárie, cestovné agentúry a uplatňovanie dane z pridanej hodnoty pri predaji služieb cestovného ruchu. Postup CK pri predaji sližieb cestovného ruchu konečnému zákazníkovi. Určenie základu dane. Poistenie zákazníka. Vedenie záznamov. Predaj služieb cestovného ruchu podnikateľovi, ktorý je platiteľom dane.