Vyhodnotenie plnenia úloh vyplývajúcich z lisabonskej stratégie
Životné prostredie. Znižovanie emisií skleníkových plynov. Aktuálny stav plnenia úlohy. Krátkodobé a strednodobé ciele (2003-2007). Dlhodobé ciele (2008-2020). Oddelenie ekonomického rastu od spotreby energie - opatrenia. Podnikateľské prostredie, inovácie a priemyselná politika. Krátkodobé ciele do roku 2005. Strednodobé ciele do roku 2008. Dokončenie nabudúce.