Politika inovácií v Slovenskej republike - Baláž, Vladimír
Zaostávanie Slovenska v rozvoji inovácií. Príčíny slabej inovačnej výkonnosti Slovenska. Národný inovačný systém. Inovačné politiky v Slovenskej republike. Špecifické inovačné politiky. Hlavné indikátory vedy, techniky a inovácií v Slovenskej republike v porovnaní s EÚ 25 a vybranými novými členskými krajinami EÚ. Porovnanie slovenskej inovačnej politiky s českou.