Hospodársky vývoj Slovenska v roku 2004 - Okáli, Ivan
Celkový pohľad na hospodársky vývoj v roku 2004. Vývoj výkonnosti a stability hospodárstva SR v rokoch 1997-2004. Vývoj makroekonomických veličín. Vývoj produkcie. Vývoj obchodnej bilancie v segmentoch spracovateľského priemyslu podľa technologickej náročnosti. Vývoj finančnej pozície korporácií. Cenový vývoj. Trh práce. Prognózy na rok 2005. Celkový pohľad na vonkajšie ekonomické vzťahy. Zahraničný obchod. Zahraničný kapitál. Menový vývoj a menová politika. Verejné financie a fiškálna politika. Prognóza výkonnosti hospodárstva Slovenskej republiky v roku 2005. Prehľad vybraných legislatívnych a hospodárskopolitických opatrení v roku 2005.