Európska menová únia po piatich rokoch - Iša, Ján
Výkonnosť ekonomiky ako objektívne kritérium pre posúdenie úspešnosti európskej menovej únie. Predbežná bilancia Ekonomickej a menovej únie. Stav verejných financií. Miera nezamestnanosti v eurozóne. Príčiny pomalého rastu ekonomickej výkonnosti eurozóny.