Úverové rozhodovanie vo finančnom manažmente - Nináčová, Valéria
Proces úverového rozhodovania podniku. Úverové rozhodovanie vo finančnom manažmente. Rozloženie systému úverových rozhodnutí na čiastkové podsystémy. Podsystém určenia potreby úveru a podsystém mechanizmu úverových vzťahov. Schéma modelu potreby úveru. Schéma modelu úverových vzťahov.