Niektoré možnosti využitia finančnej matematiky v investičnom rozhodovaní - Kadlečková, Magdaléna
Jednou z významných možností využitia finančnej matematiky je oblasť investičného rozhodovania. Opodstatnenosť jej využitia pri posudzovaní investičných projektov. Analýza finančných tokov. Prítomná hodnota finančných tokov. Vnútorná miera výnnosnosti. Čas návratnosti - PP (payback period).