Komentár k zákonu o DPH - Ondreášová, Zuzana
Zákon č. 222/2004 Z.z. zo 6. apríla 2004 o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č. 350/2004 Z.z. a zákona č. 651/2004 Z.z. z 26. októbra 2004. Predmet dane. Zdaniteľná osoba, registračná povinnosť, registračná povinnosť zahraničnej osoby pri zásielkovom predaji. Komentár.