Daňové úkony v konkurznom konaní - Burák, Emil
V roku 2003-2005 daňové orgány zintenzívnili upratovanie v daňových nedoplatkoch a čistenie prostredia od daňových neplatičov. Problematikou v súvislosti s vymáhaním daňových nedoplatkov zostáva aj problematika konkurzných a vyrovnacích konaní. Legislatívny rámec konkurzných a vyrovnacích konaní, obligatórny a fakultatívny prístup, vyhlásenie konkurzu na daňového dlžníka. Daňové pohľadávky - stav do a po roku 2002. Aktuálny vývoj za posledný polrok.