Najväčší finančný alchymista všetkých čias, ktorý sa nikdy neriadil pravidlami - Bačišin, Vladimír
Filozofia podnikania amerického finančníka Georgea Sorosa. Schopnosť správne sa rozhodnúť. Zušľachťovanie ducha a neriadiť sa pravidlami za každú cenu. Odvaha ísť proti prúdu. Agresívna investičná činnosť G. Sorosa. Zástanca sociálnej demokracie. Trhový fundamentalizmus.