Správa o výsledkoch zahraničného obchodu za rok 2004
Makroekonomické súvislosti zahraničného obchodu SR v roku 2004. Rast slovenskej ekonomiky, zvyšovanie produktivity, najmä v dôsledku pôsobenia zahraničných investorov. Tempo rastu HDP, priemerná miera inflácie, miera nezamestnanosti. Vývoj zahraničného obchodu Slovenska v roku 2004, vývoz, dovoz, bilancia. Teritoriálna a komoditná štruktúra zahraničného obchodu SR. Trendy zahraničného obchodu v rokoch 2005 a 2006, prognózy. Zahraničný obchod s krajinami EÚ.