India spletá sociálnu sieť - Pressburg, Adrian Peter
Vláda v Dillí sa snaží o vytvorenie sociálneho štátu. Problém ako pomôcť nemajetným vidieckym vrstvám. India ako krajina plná kontrastov, na jednej strane veľká chudoba, na druhej strane bohatstvo. V podobnej situácii je aj Čína. India - sociálny program rozvoja zamestnanosti na vidieku. Príprava podmienok pre zahraničných investorov. Snaha o udržateľnosť rastu HDP.