Číňania dovozné kvóty už dávno obišli - Pálková, Dana
Dohoda medzi Čínou a Európskou úniou na obmedzení rastu dovozu textilných výrobkov. Vývoz do oblastí, ktoré do kvóty nespadajú. Čínske riešenie vývozu. Znížená spotreba americkej bavlny na čínskom trhu.