Trhové ceny poľnohospodárskej pôdy v SR a v krajinách EÚ - Buday, Štefan
Prezentácia a vyhodnotenie výsledkov analýz sledovania trhových cien poľnohospodárskej pôdy v rokoch 2001-2003 vo vybraných okresoch Slovenska. Trhové ceny sú sledované a vyhodnotené podľa veľkostnej štruktúry predávaných pozemkov, druhu pozemkov a predpokladaného ďalšieho využitia. Zistené výsledky sú jedinými relevantnými údajmi o trhových cenách poľnohospodárskej pôdy na Slovensku. Vývoj trhových cien poľnohospodárskej pôdy vo vybraných krajinách EÚ.