Ako podnikať
Z obsahu: Kto škodí podnikateľom. Ktoré zákony škodia podnikateľom najviac. Podnikatelia pomenujú problémy, úradníci sa naučia rátať. Z problémov problémiky. Odvody ostanú témou. Hospodársky kalendár. Predaj nehnuteľností bez znaleckého posudku. Čiastočné upustenie od výkonu rozhodnutia v Občianskom súdnom poriadku.