Podnikavost - faktor úspěchu - Jünger, Josef
Podnikanie ako činnosť (proces). Podnikanie ako metóda (prístup). Podnikanie ako životný spôsob. Podnikavosť a jej rozvoj. Podnikateľská kvalifikácia a kompetencia. Podnikateľský životný spôsob.