Cyklus seminárov o genéze a reformách Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ - Haspra, Rudolf
Informácia o štyroch seminároch, zorganizovaných Francúzskym veľvyslanectvom v SR s podporou Ministerstva pôdohospodárstva SR so zameraním na Spoločnú poľnohospodársku politiku EÚ. Cieľom cyklu bolo začať viesť konštruktívny dialóg medzi Francúzskom, ako zakladajúcou krajinou EÚ a Slovenskom, ako novým členským štátom EÚ o cieľoch, prostriedkoch a perspektívach jej Spoločnej poľnohospodárskej politiky.