Báza na dôveru (aj) spotrebiteľov - Kerekréty, Jozef
Požiadavky obchodných reťazcov na dodávateľov potravín. Systém kontroly nad reťazcom produkcie potravín. Právny systém Veľkej Británie. Normy pre výrobcov potravín. Normy pre prvovýrobcov - rastlinná a živočíšna výroba. Normy pre výrobcov krmív pre zvieratá a ich zložiek. Normy pre výrobcov obalov na potraviny. Normy na certifikáciu systému HACCP. Slovenské predpisy a uvedené normy.