Diváka si treba získať - Môciková, Renata
Prečo firmy využívajú šport ako komunikačný nástroj. Aké možnosti športový marketing prináša. Čo musí urobiť futbal, ako šport číslo 1 na Slovensku, aby prilákal sponzorov. Trendy v športovom marketingu.