Aký je zákon o lobingu ? - Levíček, Jan
Zákon o lobingu, ktorý schválila vláda SR, zúžením lobingu na lobistický kontakt so sebou prináša trivializáciu a obtiažne prijateľné zjednodušenie. Nedostatky zákona.