Starnúci svet a jeho voľby - Baláž, Vladimír
Celosvetový demografický trend starnutia populácie. Dôsledky starnutia obyvateľstva pre fungovanie svetovej ekonomiky. Práca verzus kapitál. Pracovná migrácia ako nevyhnutnosť. Štruktúra obyvateľstva sveta v rokoch 1950-2050. Riadená migrácia. Priemerný potrebný ročný prílev migrantov do vyspelých krajín.