Ekonomické aspekty ochrany životného prostredia - Romančíková, Eva
Podniková ochrana životného prostredia. Faktory, ktoré môžu v dôsledku činnosti podniku negatívne ovplyvniť životné prostredie. Implementácia environmentálnych aspektov do podnikovej stratégie. Podnikateľské stratégie správania k životnému prostrediu. Konkurenčné výhody z aktívneho prístupu k ochrane životného prostredia. Environmentálny manažment na podnikovej úrovni. Systém environmentálneho manažérstva (EMS). Systém riadenia podnikov a auditu (EMAS). Označovanie environmentálne vhodných výrobkov.