Novela zákona o sociálnom fonde - Piršelová, Dagmar
Zákon č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde v znení neskorších predpisov bol s účinnosťou od 1. 7. 2005 novelizovaný zákonom č. 313/2005 Z.z. Zmeny, ktoré prináša novela. Príspevky na dopravu do zamestnania.