Management consultancy in Central and Eastern Europe - Poór, József
Vymedzenie pojemu a história vzniku poradenstva v oblasti riadenia. Manažérske poradenstvo v Českej republike. Rozvoj poradenstva v Maďarsku. Poradenské firmy na Slovensku. .