Kategórie fondov a ich rizikovosť
Stručná charakteristika a klasifikácia fondov. Fondy peňažného trhu. Peňažné fondy v cudzích menách. Dlhopisové fondy. Zahraničné dlhopisy. Akciové fondy. Technologické fondy. Akcie strednej a východnej Európy. Globálne akcie. Zmiešané fondy. Fondy fondov.