Zákon o zdravotnom poistení po 1. septembri 2005 - Mihál, Jozef
Zákon č. 352/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení nadobúda účinnosť 1.9.2005. Súhrn najdôležitejších zmien k 1. septembru 2005. Kto je platiteľom poistného. Sadzby poistného a vymeriavací základ. Preddavok na poistné. Práva a povinnosti poistenca. Povinnosti zdravotnej poisťovne. Pokuty. Praktické príklady.