Vyššie výnosy na obzore - Kmeťko, Miroslav, 1969-
V posledných rokoch sa stávajú významným investičným nástrojom Exchange traded funds. Čo sú to ETF, hlavné výhody ETF, prečo používať ETF. Štatistické hodnoty vývoja ceny fondu a jeho indexu.