Řízení zákaznické spokojenosti - Venzl, Martin
Spokojnosť zákazníka a jej dopad na hodnotu spoločnosti. Spokojnosť zákazníka a nižšia cenová citlivosť. Proces tvorby zákazníckej spokojnosti. Kľúčové atribúty, ktoré ovplyvňujú zákaznícku spokojnosť. Formovanie zákazníckej spokojnosti. Vplyv zákazníckej spokojnosti na finančné výsledky spoločnosti.