Trendy rozvoja manažmentu podnikov v postindustriálnej spoločnosti - Sedlák, Mikuláš
Konvergencia systémov manažmentu podnikov vo svete. Základné systémy manažmentu podnikov vo svete v industriálnej spoločnosti. Nové javy v postindustriálnej spoločnosti a ich vplyv na formovanie manažmentu podnikov. Rozvoj hlavných dimenzií manažmentu podnikov. Voľba efektívneho modelu spravovania obchodnej spoločnosti (corporate governance). Uplatňovanie hospodárne dimenzovaných a pružných organizačných štruktúr. Ľudia ako rozhodujúci zdroj efektívneho funkgovania a rastu podniku.