Viacrozmerná analýza konkurenčnej výhody - Slávik, Štefan, 1955-
Objekt a metódy prieskumu, ktorého cieľom bolo analyzovať vnútornú štruktúru konkurenčnej výhody, podľa metódy VRIO (value, rareness, imitability, organisation), ktorá vníma vnútorné prostredie podniku ako zväzok zdrojov a spôsobilostí, pre ktoré je príznačná istá miera heterogenity a imobility. Aplikovanie metódy VRIO. Výsledky prieskumu a diskusia.