Výskum trhu - podmienka efektívneho rozvoja podnikov cestovného ruchu v regióne - Sniščák, Vincent
Analýza trhu a jej obsahové zameranie. Analýza vlastného podnikateľského zámeru. Podnikanie v systéme služieb a cestovného ruchu. Realizácia súboru profesionálne náročných operácií pri zakladaní nových firiem. Aplikácia situačnej analýzy v súvislosti s už existujúcimi firmami. Spracované prognózy, výhľadové plány, projekty rozvoja zariadení cestovného ruchu v regiónoch a významných lokalitách.