Štyridsať rokov Ústavu krajinnej ekológie SAV - Ružička, Milan
Etapy vývoja Ústavu krajinnej ekológie SAV od založenia Ústavu biológie krajiny pred štyridsiatimi rokmi do dnes. Pozícia vo svetovej vede.