Some aspects of land market in Central and Eastern European countries: focus on Slovakia - Bielik, Peter
Pozemková reforma a reštrukturalizácia slovenského poľnohospodárstva. Vlastníctvo pozemkov súkromnými farmami a obrábanie pôdy poľnohospodárskymi podnikmi. Výskum bol uskutočnený v dvoch rozdielnych regiónoch Slovenska, s rozdielnymi pôdnymi a prírodnymi podmienkami a ako aj s rozdielnymi produkčnými a ekonomickými výsledkami. Niektoré problémy trhu s pôdou v strednom a východoeurópskom regióne.