Vplyvy vstupu SR do EÚ na prílev priamych zahraničných investícií - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vplyv vstupu SR do EÚ na prílev priamych zahraničných investícií na príklade Írska, Španielska, Portugalska. Faktory podporujúce rast priamych zahraničných investícií v menovaných krajinách a na Slovensku. Pozitívne a negatívne vplyvy vstupu SR do EÚ pre prílev priamych zahraničných investícií.