ECR: Just-in-Time v obchodních firmách - Škapa, Radoslav
Uplatňovanie JIT (Just in Time) v niekoľkých oblastiach. Rozlišovanie medzi JIT v dodávateľsko-odberateľských vzťahoch a JIT vo výrobe. Presadzovanie koncepcie JIT i v obchode pod názvom ECR (Efficient Consumer Response) - Efektívne uspokojovanie potrieb zákazníkov. Charakteristiky ECR: Spoločná optimalizácia toku tovaru medzi výrobcom a obchodníkom. Automatizácia toku tovaru a informácií. Interná a externá výmena dát. Spoločná interpretácia trhovej situácie. Spoločná stratégia v oblasti sortimentu.